h1

DANSA DEL VENTRE

15 Setembre 2017

shamini_e0008

 

Classes regulars d’iniciació a la Dansa del Ventre. Cada dilluns de 20:15 a 21:15h

També coneguda com a Dansa Oriental (Belly Dance, Raqs Sharqi), al llarg de la història i en diverses cultures i països, dones de totes les edats i de diverses procedències han ballat els moviments naturals d’aquesta dansa ancestral, essencialment femenina. Els moviments aïllats que tant caracteritzen aquesta dansa es dibuixen principalment al ventre i a les caderes. Cercles, infinits, accents i ondulacions exploren les línies més orgàniques del propi cos. Buscarem un moviment natural que neix de dins cap a fora,  que ja està imprès en la nostra fisiologia. Un apropament a la consciència corporal, refinant el sentir a través del cos, habitant-lo.

Redescobreix la teva feminitat feta dansa.

MÉS INFO: Dansa del Ventre

Formulari inscripció Taller Hipopressius N1