h1

TALLERS HIPOPRESSIUS

16 Setembre 2017

Abdominals Hipopressius

TALLER HIPOPRESSIUS

Curs d’introducció a la gimnàstica abdominal hipopressiva

Dissabte de 11h a 13h  

En aquest taller coneixeràs els principis bàsics, tan teòrics com pràctics, del mètode hipopressiu i aprendràs com reprogramar la faixa abdominal fent que recuperi la seva correcta funcionalitat. Inclou test de competència de la faixa abdominal, amb el qual podrem valorar la seva funcionalitat.

.

TALLER HIPOPRESSIUS

Curs d’aprofundiment a la gimnàstica abdominal hipopressiva

Dissabte de 11h a 13h

En aquest taller d’hipopressius repassarem i practicarem la tècnica bàsica del mètode hipopressiu, introduïnt nous exercicis d’hipopressius estàtics. Dirigit a aquelles persones que heu fet el curs d’introducció o que ja coneixeu la tècnica hipopressiva.

 

MÉS INFO: Hipopressius

Formulari inscripció Taller Hipopressius N1