h1

TALLER DE CREIXEMENT DE L’ESSÈNCIA

01/10/2022

En nosaltres hi ha un foc que necessita ser despertat i alimentat. Un foc que ens encamina cap a una vida amb significat i propòsit. Buscant sempre a fora ens oblidem de connectar amb aquest foc, amb l’Essència que som. Aquest tallers tenen com a objectiu tornar aquesta recerca cap endins, transformant la nostra mirada.

El principal aliment per l’Essència és la presència; així doncs, ens exercitem constantment en desenvolupar presència com a forma de tornar al que som. Clar que per fer això, la personalitat ha d’ocupar el lloc que li correspon i no reclamar per a sí tota l’energia.

Ens recolzarem en tècniques provinents de diferents tradicions espirituals: meditacions actives, meditacions sedents, zikrs, tècniques respiratòries, moviments o danses sagrades, diferents formes de ioga, estudi de psicologia essencial…

Pots assistir de forma esporàdica o mantenir una continuïtat. 

Quan?
Un dissabte al mes:
24 set
15 oct
19 nov
17 des

Horari:
De 9h a 13:30h

Aportació:
30€ el taller
Són grups reduïts, així que si t’interessa et recomano que facis la teva reserva.

Instructor: Nirvan Guerra

Inscripcions: ioga_integral@yahoo.es