h1

Dansa del Ventre

Dansa Oriental (Modern Egiptian)

També coneguda com a Dansa Oriental (Belly Dance, Raqs Sharqi), al llarg de la història i en diverses cultures i països, dones de totes les edats i de tant diverses procedències, han ballat els moviments naturals de la dansa del ventre, essencialment femenina. Els moviments aïllats que tant caracteritzen aquesta dansa tenen el seu epicentre al ventre i a les caderes.

.

Dimecres 20:30 a 21:45h 

Divendres de 19 a 20h (Nou curs d’iniciació a la Dansa del Ventre. Inici 13 de gener)

Formulari inscripció online

.

Les classes de Dansa del Ventre estan dividides segons el nivell dels alumnes, podent triar entre classes de dansa per a principiants o classes de dansa de nivell intermedi. Si la part de preparació física és similar en tots els nivells, les classes de dansa per a principiants són més lentes en el desenvolupament, permetent d’aturar-nos més sovint per fer correccions puntuals sobre els alumnes i explicar els passos més detalladament.

.

..

Les classes es divideixen en:

ESTIRAMENTS: Preparem el cos per la dansa, aprofundint en el treball de flexibilització de la columna vertebral i tonificació muscular de la cintura pèlvica (abdominals-melucs-glutis-lumbars) i de la cintura escapular (zona cervical-clavicular-braços-pectoral-dorsals).

TÈCNICA: Es desenvolupa d’acord al nivell de cada grup. Les alumnes aprenen els moviments essencials de la dansa del ventre. Practicarem els diferents aïllaments corporals i musculars, evolucionant cap al treball d’encadenament de moviments.

COREOGRAFIA: Integrant la tècnica que hem treballat durant la classe,  iniciarem l’aprenentatge de seqüències coreogràfiques i la conseqüent memorització i interpretació de la coreografia.

ESTIRAMENTS I RELAXACIÓ: Després de ballar, finalitzem la classe tornant a estirar el cos i relaxant-nos al terra.

.

.

..Imparteix: Cristina Mogas

Cristina Perfil

 

 

 

 

wp-1486043491123.png