h1

Dansa del Ventre

 

shamini_e0008

 

També coneguda com a Dansa Oriental (Belly Dance, Raqs Sharqi), al llarg de la història i en diverses cultures i països, dones de totes les edats i de diverses procedències han ballat els moviments naturals d’aquesta dansa ancestral, essencialment femenina. Els moviments aïllats que tant caracteritzen aquesta dansa es dibuixen principalment al ventre i a les caderes. Cercles, infinits, accents i ondulacions exploren les línies més orgàniques del propi cos. Buscarem un moviment natural que neix de dins cap a fora,  que ja està imprès en la nostra fisiologia. Un apropament a la consciència corporal, refinant el sentir a través del cos, habitant-lo.

Redescobreix la teva feminitat feta dansa.

.

Dimecres 20:30 a 21:45h (Nivell intermig)

Dilluns de 20:30 a 21:30h (Nou curs d’iniciació / Inici 3 d’abril) 

Formulari inscripció online

.

Les classes es divideixen en:

ESTIRAMENTS: Preparem el cos per la dansa, aprofundint en el treball de flexibilització de la columna vertebral i tonificació muscular de la cintura pèlvica (abdominals-melucs-glutis-lumbars) i de la cintura escapular (zona cervical-clavicular-braços-pectoral-dorsals).

TÈCNICA: Es desenvolupa d’acord al nivell de cada grup. Les alumnes aprenen els moviments essencials de la dansa del ventre. Practicarem els diferents aïllaments corporals i musculars, evolucionant cap al treball d’encadenament de moviments.

COREOGRAFIA: Integrant la tècnica que hem treballat durant la classe,  iniciarem l’aprenentatge de seqüències coreogràfiques i la conseqüent memorització i interpretació de la coreografia.

ESTIRAMENTS I RELAXACIÓ: Després de ballar, finalitzem la classe tornant a estirar el cos i relaxant-nos al terra.

.

.

..Imparteix: Cristina Mogas

Cristina Perfil

 

 

 

 

wp-1486043491123.png