h1

Ioga Integral

.

Retoc

 

Dimarts i Dijous 19 a 20:30h | Ioga

Dimarts i Dijous 20:30 a 22h | Ioga

Formulari inscripció online

 

En les classes de Ioga integral combinem la pràctica del ioga físic: assanes (postures), pranaiames (respiració conscient, control de l’energia),… amb la pràctica del ioga mental; donant especial importància al desenvolupament de l’atenció conscient com a eina fonamental per a la integració de cos, emoció i pensament, pas previ al descobriment del jo real.

El Ioga te com a objectius el desenvolupament integral, complet, de l’ésser humà en els seus diversos aspectes: físic, emocional i intel·lectual, i el despertar de la pròpia essència. Per a tal finalitat, ens servim de múltiples tècniques psico-corporals, pràctiques d’atenció (meditació, estudi de psicologia essencial, cercles d’escolta…) possibilitant un retorn a l’harmonia. Les nostre fonts i els nostres mètodes són plurals, fent de la nostra una ensenyança viva i oberta.

 

Espai de Meditació (ioga mental) Perduts en l’activitat i el frenesí del món extern oblidem la importància d’aturar-nos i connectar amb allò que és més real en nosaltres. Les diferents pràctiques de meditació (anapana sati, ajapa japa, nadabhrama,…) que et proposem possibiliten aquest retorn a tu mateix. De la dispersió al centrament.

Espai de Relaxació (ioga nidra) Sessions dedicades a la relaxació com a eina útil per al coneixement d’un mateix. Ioga nidra combina la utilització de diferents tècniques possibilitant un estat de profunda relaxació física, emocional i mental que fa que la consciencia s’estableixi en un profund estat d’interiorització.

 

..Imparteix: Nirvan / http://www.camiintegral.com

Nirvan Perfil

 

 

 y

 

3 fondo transparent