h1

Pilates Mat (Terra)

..

Pilates Mat

.

.

Pilates Fitball

Dimecres i Divendres  10 a 11h

Dimarts 17:45 a 18:45h (Nou horari)

Dimarts, Dimecres i Dijous  19 a 20h

Dimarts i Dijous 20:30 a 21:30h

Formulari inscripció online

.

El Mètode Pilates és un sistema d’entrenament físic de força i flexibilitat, que es centra en el desenvolupament de la musculatura de la zona mitja del cos, anomenat core o nucli d’estabilitat lumbopèlvica, per tal de mantenir l’equilibri corporal i donar major estabilitat i fermesa a la columna vertebral. Indicat per a persones de totes les edats, la seva rutina d’exercicis pot ser realitzada de manera pràctica i segura, sense necessitat d’una condició física específica. A través de la respiració conscient i de la concentració, s’arriva a un estat de relaxació global, disminuint l’estrés i les tensions musculars. La seva pràctica regular ens ajuda a prevenir lesions en el sistema muscular i esquelètic, i pot ser utilitzada com a tècnica de rehabilitació.

Els principis tradicionals del Mètode Pilates són fonamentals en l’executació dels moviments per aconseguir el màxim de beneficis: són la Centralització, la Concentració, el Control, la Precisió, la Fluïdesa del moviment i la Respiració conscient. Els exercicis estàn formats per moviments lents i coordinats amb la respiració, on la correcta execució dels diferents elements que componen cada exercici és més important que el nombre de repeticions o sèries. Guanyaràs en elasticitat, coordinació, fortalesa corporal, equilibri, agilitat i fluïdesa de moviments. Millorant l’alineació postural i rectificant els mals hàbits posturals. 

 

I a més:

  • Fomenta una bona higiene postural. 
  • Manté i millora la movilitat de les articulacions.
  • Augment de la flexibilitat.
  • Tonificació i enfortiment de la musculatura.
  • Millora de la propiocepció.
  • Millora de la coordinació.
  • Prevenció i millora del dolor d’esquena.
  • Estimulació del sistema circulatori.

 

El mètode Pilates es pot practicar en classes grupals o en sessions individuals (entrenament personal) utilitzant els aparells dissenyats per desenvolupar els exercicis (Pilates Studio: Reformer, Cadillac, Barrel, Chair…) o bé utilitzant una màrfega per a practicar a terra (Pilates Matwork). Ambdós maneres comparteixen principis comuns: a les classes grupals practiquem el Pilates Terra (Pilates Matwork) incorporant puntualment accessoris com l’esfera aerodinàmica, banda elàstica, pilota petita, rulo, aro… Per practicar Pilates Màquines cal concertar hora per a sessions individuals o amb parelles. 

Les classes són dirigides per una instructora titulada per la Federació Espanyola de Pilates.

 

 

Imparteix: Cristina Mogas

Cristina Perfil

 

 

 

 

 

 

3 fondo transparent