h1

Pilates Prenatal

 

 

Dijous 11 a 12h (Pilates Mat / Classe grupal)

Formulari inscripció online

 

Hores Concertades (Pilates Aparells / Entrenament personal)

Realitzant els exercicis amb els aparells especialitzats, dissenyats per proporcionar una guia i assistència en el moviment, es treballa el mètode Pilates en sessions individuals, personalitzat i dirigit a dones embarassades, indicat tant en l’etapa Prenatal com en la recuperació Postpart.

Crearem un programa d’exercicis tenint en compte les necessitats específiques de cada persona i de cada moment. Concertarem dia i hora segons la pròpia disponibilitat i la del centre, establint un horari regular. Les sessions tenen una durada de 55 minuts.

 

El Mètode Pilates d’intensitat moderada ens proporciona un exercici segur i eficient per a les dones embarassades durant els diferents trimestres de gestació, adaptant la pràctica als diferents canvis fisiològics que la dona anirà experimentant.

La pràctica regular d’exercici afavoreix el desenvolupament d’un embaràs saludable. Amb les classes regulars de Pilates Prenatal aportarem flexibilitat i equilibri al cos, millorant els paràmetres respiratoris i fent un bon treball de reconeixement i enfortiment de la musculatura del sòl pelvià.

En les sessions individuals i personalitzades practicarem exercicis al Mat (Pilates Terra) i amb l’equipament especialitzat de Studio (Pilates Màquines).  Les classes grupals són de Pilates Mat (Terra), on també utilitzarem implaments com la pilota inflable (pilota suïssa) per a exercicis centrats en movilitzar l’articulació de la pelvis i tonificar principalment la musculatura de l’esquena i del sòl pelvià.

Activitat oberta a partir de la 12a setmana d’embaràs i no necessites haver practicat pilates abans.

 

I a més:

  • Fomenta una higiene postural abans i després del part, creant hàbits posturals saludables. 
  • Manté i millora la movilitat de les articulacions.
  • Augment de la flexibilitat.
  • Tonificació i enfortiment de la musculatura.
  • Millora de la propiocepció.
  • Millora de la coordinació.
  • Prevenció i millora del dolor d’esquena.
  • Estimulació del sistema circulatori.

 

 

CLASSES PRIVADES
1 sessió: 45€
Abonament 4 sessions: 160€/mes
Abonament 10 sessions: 360€
CLASSES GRUPALS (6 PERSONES MÀXIM)
1 sessió: 15€ per persona
1 classe per setmana: 50€/mes

 

 

Les classes són dirigides per una professora certificada per la PMA® (Pilates Method Alliance) amb més de 10 anys d’experiència.

Imparteix Cristina Mogas, PMA® Certified Pilates Teacher nº 16303

Cristina Perfil

 

 

 

 

 

 

3 fondo transparent