h1

Pilates Prenatal

Entrenament personalitzat de Pilates Màquines (Hores Concertades)

Realitzant els exercicis amb els aparells especialitzats, dissenyats per proporcionar una guia i assistència en el moviment, es practica el mètode Pilates en sessions individuals, personalitzat i dirigit a dones embarassades, indicat tant en l’etapa Prenatal com en la recuperació Postpart.

Crearem un programa d’exercicis tenint en compte les necessitats específiques de cada persona i de cada moment. Concertarem dia i hora segons la pròpia disponibilitat i la del centre, establint un horari regular. Les sessions tenen una durada de 55 minuts.

La pràctica regular d’exercici afavoreix el desenvolupament d’un embaràs saludable. El Mètode Pilates ens proporciona un exercici segur i eficient per a les dones embarassades durant els diferents trimestres de gestació, adaptant la pràctica als diferents canvis fisiològics que la dona anirà experimentant.

Amb les classes de Pilates per Embarassades aportarem flexibilitat i equilibri al cos, amb exercicis centrats en movilitzar i crear estabilitat tant a la pelvis com a la columna vertebral, millorant els paràmetres respiratoris i fent un bon treball de reconeixement i enfortiment de la musculatura del sòl pelvià. Utilitzarem diversos implements per enriquir les classes i adaptar-les a cada moment de l’embaràs, com la Pilota Suïssa, el cilindre d’espuma “Foam Roller”,  pilotes d’alliberament miofascial, bandes elàstiques, l’aro de resistència “Magic Circle”… creant un programa d’acondicionament físic complet, integral i variat.

Activitat oberta a partir de la 12a setmana d’embaràs i no necessites haver practicat pilates abans.

I a més:

  • Fomenta una higiene postural abans i després del part, creant hàbits posturals saludables. 
  • Manté i millora la movilitat de les articulacions.
  • Augment de la flexibilitat.
  • Tonificació i enfortiment de la musculatura.
  • Millora de la propiocepció.
  • Millora de la coordinació.
  • Prevenció i millora del dolor d’esquena.
  • Estimulació del sistema circulatori.
CLASSES PRIVADES
1 sessió: 50
Abonament 4 sessions: 170€/mes
Abonament 10 sessions: 380€

Les classes són dirigides per una professora certificada per la PMA® (Pilates Method Alliance) acreditada com a NCPT (Nationally Certified Pilates Teacher) amb més de 15 anys d’experiència impartint classes de Pilates a Girona.

Imparteix Cristina Mogas, NCPT® Nationally Certified Pilates Teacher nº 16303

Cristina Perfil

3 fondo transparent