h1

Pilates Prenatal

.

 

.

Dimarts i Dijous de 10 a 11h

Formulari inscripció online

 

  

El mètode Pilates d’intensitat moderada ens proporciona un exercici segur i eficient per a les dones embarassades durant els diferents trimestres de gestació ( 1er Trimestre 0-12 Setmanes / 2on Trimestre 13-26 Setmanes / 3er Trimestre 27-40 Setmanes ). La pràctica regular d’exercici afavoreix el desenvolupament d’un embaràs saludable. Amb la Tècnica Pilates s’enforteix la musculatura globalment, millora la mecànica respiratòria i en conseqüència l’oxigenació dels teixits del nadó.

I a més:

– Manté i millora la movilitat de les articulacions.

– Fomenta una higiene postural abans i després del part.

– Treballa les extremitats inferiors per aguantar el pes de l’abdomen, prevé problemes com el dolor d’esquena al tonificar la musculatura del tronc i la paret abdominal, estirant el cos, principalment la columna vertebral que carrega amb el pes de l’abdomen.

– Flexibilitza la cintura pèlvica (abductors, sòl pèlvic i desbloqueig de la columna lumbar).

– Disminueix la fatiga, es millora la circulació sanguínea i es realitzen exercicis per a disminuir la retenció de líquids.

– Eliminem tensions que poden produir dolors en el part i en el postpart, reeducant la posició corporal, adquirint major consciència del cos i creant hàbits posturals saludables. 

.

Imparteix: Cristina Mogas

Cristina Perfil

 

 

 

 

 

wp-1486043491123.png