h1

Pilates Mat

..

Pilates Mat

.

.

Pilates Fitball

Dimecres i Divendres  10 a 11h

Dimarts i Dijous  19 a 20h

Dimarts i Dijous 20:30 a 21:30h

Formulari inscripció online

.

.

 

El mètode Pilates és un sistema d’entrenament físic i mental de baix impacte, que es centra en el desenvolupament de la musculatura interna per mantenir l’equilibri corporal i donar major estabilitat i fermesa a la columna vertebral. Indicat per a persones de totes les edats, des de joves a majors, la seva rutina d’exercicis pot ser realitzada de manera pràctica i segura, sense necessitat d’una condició física específica. Indicat tan a aquelles persones que s’introdueixen per primera vegada en l’exercici físic, com pels qui cerquen un major coneixement del propi cos i un perfeccionament del seu moviment. La seva pràctica regular permet prevenir i rehabilitar lesions en el sistema muscular i l’esquelet. A través de la respiració conscient i de la concentració, s’arriva a un estat de relaxació global, eliminant l’estrés i les tensions musculars.

Els principis fonamentals del Pilates sempre presents en els exercicis són l’alineament corporal, la centralització, la concentració, el control, la precisió i fluïdesa del moviment, i la respiració conscient. Els exercicis estàn formats per moviments lents i coordinats amb la respiració, on la correcta execució dels diferents elements que componen cada exercici és més important que el nombre de repeticions o sèries. 

Existeixen dos tipus de pilates, el que es realitza amb aparells (Reformer, Cadillac, Barrel, Chair…) per desenvolupar els exercicis i el que es realitza al terra. Ambdós estils, comparteixen principis comuns. A les sessions grupals de pilates practicarem el Pilates a terra (Pilates Mat) i el Pilates amb esfera aerodinàmica (Pilates Fitball). Guanyaràs en elasticitat, coordinació, fortalesa corporal, equilibri, agilitat i fluïdesa de moviments. Millorant l’alineació postural i rectificant els mals hàbits posturals. 

Les classes són dirigides per una instructora titulada per la Federació Espanyola de Pilates.

 

Imparteix: Cristina Mogas

Cristina Perfil

 

 

 

 

 

 

 

wp-1486043491123.png