h1

Ioga Integral

.

Retoc

 

Dilluns 10h

Dilluns, Dimarts i Dijous 19 a 20:30h

.

Formulari inscripció online

En les classes de Ioga integral de l’Estudi Ghazal combinem la pràctica del ioga físic, com són les assanes (postures) i pranaiames (respiració conscient, control de l’energia) amb la pràctica del ioga mental, donant especial importància al desenvolupament de l’atenció conscient com a eina fonamental per a la integració de cos, emoció i pensament, pas previ al descobriment del jo real.

El Ioga té com a objectius el desenvolupament integral, complet, de l’ésser humà en els seus diversos aspectes: físic, emocional i intel·lectual, i el despertar de la pròpia essència. Per a tal finalitat, ens servim de múltiples tècniques psico-corporals, pràctiques d’atenció (meditació, estudi de psicologia essencial, cercles d’escolta…) possibilitant un retorn a l’harmonia. Les nostre fonts i els nostres mètodes són plurals, fent de la nostra una ensenyança viva i oberta.

 

Espai de Meditació (ioga mental) Perduts en l’activitat i el frenesí del món extern oblidem la importància d’aturar-nos i connectar amb allò que és més real en nosaltres. Les diferents pràctiques de meditació (anapana sati, ajapa japa, nadabhrama,…) que et proposem possibiliten aquest retorn a tu mateix. De la dispersió al centrament.

Espai de Relaxació (ioga nidra) Sessions dedicades a la relaxació com a eina útil per al coneixement d’un mateix. Ioga nidra combina la utilització de diferents tècniques possibilitant un estat de profunda relaxació física, emocional i mental que fa que la consciencia s’estableixi en un profund estat d’interiorització.

 

..Les classes de Ioga són dirigides per en Nirvan 

Nirvan Perfil

 

 

 y

3 fondo transparent