h1

Qui som

L’Estudi Ghazal obre les seves portes l’any 2007 a la ciutat de Girona oferint una programació d’activitats dedicades a l’aprenentatge i a la pràctica de tècniques corporals vinculades al moviment i a la salut com el Pilates, el Ioga Integral, la Gimnàstica Abdominal Hipopressiva i la Dansa.

Especialitzats en el Mètode Pilates, impartim classes de Pilates Mat (Terra) i amb Màquines en sessions grupals, semiprivades o privades.

EQUIP

Cristina Mogas, NCPT® (Nationally Certified Pilates Teacher nº16303). Professora de Pilates certificada per la PMA® (Pilates Method Alliance) amb més de 15 anys d’experiència.

Instructora de Stretching Global Actiu – SGA® certificada per Philippe E. Souchard, Université de Thérapie Manuelle – U.I.P.T.M i formada per Dr.Aittor Loroño, Instituto Terapias Globales – I.T.G, especialista en R.P.G. (2019)

Formada amb “The Internacional Hipopressive Institute” amb la tècnica hipopressiva “Low Pressure Fitness” (2016) de la mà de Piti Pinsach & Tamara Rial.

Titulada per la Federació Espanyola de Pilates com a Instructora de Pilates Mat (2008), Pilates Prenatal (2011) i Studio Pilates: Reformer, Cadillac, Barrel, Chair (2016).

Professora de dansa des de l’any 2004, iniciada amb la ballarina i professora Rosa Vermelha (Isabel Ximènez, Brasil) l’any 1998, moment en el qual es desperta el seu interès cap a la consciència i l’expressió corporal, aprofundint en l’estudi de diverses tècniques corporals como són la dansa i altres sistemes d’acondicionament físic, vinculats sempre al moviment, a la consciència i a la salut. 

Nirvan Guerra: Professor de Ioga Integral, facilitador de meditació, ioga dervish, instructor de Danses Sagrades de Gurdjieff. Interessat des de sempre pel Significat Real de la vida s’inicia en el camí de recerca amb el Mestre de ioga Jaume Turrà ( línia Antonio Blay) formant-se en Ioga Integral i Psicologia de l’auto-realització . Continua estudiant amb l’antropòleg i Mestre de Vida J.M. Fericgla sobre el xamanisme, els Estats modificats de Consciència, la música i la psicoteràpia. Entra en contacte amb el Quart Camí i les Danses Sagrades de Gurdjieff a través d’Uttam Modenes , font de la seva inspiració. Simultàniament s’aproxima a la línia de ioga Satyananda amb Swami Digambarananda. Master en Sadhana Sintesis: kundalini ioga clàssic i kriya yoga. Aixímateix beu de les fonts del ioga dervish i nadi ioga de Selim Aissel, Eufonia Gestual de Samadeva. Durant tots aquest anys d’estudi coneix puntualment a diferents mestres i s’interessa per diverses disciplines, totes elles nodrint una visió amplia del ioga. Master en Hatha ioga integral i Kriya yoga integral amb Saranagati i Mataji, grans investigadors i renovadors, linia d’Aurobindo. Els darrers 20 anys ha dirigit diversos grups de ioga, meditació i Moviments de Gurdjieff contribuint a difondre les Ensenyances que ha rebut i continua rebent.

.


.
.