h1

Pilates Màquines

Realitzant els exercicis amb els aparells especialitzats, dissenyats per proporcionar una guia i assistència en el moviment, es practica el mètode Pilates en sessions semi privades (per a dues persones) o individuals, personalitzat i dirigit a persones de totes les edats.

Crearem un programa d’exercicis tenint en compte les necessitats específiques de cada persona. Concertarem dia i hora segons la pròpia disponibilitat i la del centre establint un horari regular. Les sessions tenen una durada de 55 minuts. Es requereix un mínim de 24 hores d’antel.lació per cancel.lar la classe, sinó es descomptarà de l’abonament.

El mètode Pilates és un magnífic entrenament físic i mental que fusiona el dinamisme i la força muscular amb el control mental, la respiració i la relaxació. Els seus beneficis són evidents: guanyaràs elasticitat, coordinació, fortalesa, consciència corporal, concentració, equilibri, agilitat i fluïdesa de moviments. Millorant l’alineació postural i rectificant els mals hàbits posturals.

CLASSES PRIVADES
1 sessió: 50€
Abonament 4 sessions (caduca 1 mes): 170€/mes
Abonament 10 sessions (caduca 3 mesos): 380€

CLASSES DUETS (2 PERSONES)
1 sessió: 35€ per persona
Quota Mensual (1 classe setmanal): 120€/mes per persona
Quota Mensual (2 classes setmanals): 240€/mes per persona


Les classes són dirigides per una professora certificada per la PMA® (Pilates Method Alliance) acreditada com a NCPT (Nationally Certified Pilates Teacher) amb més de 15 anys d’experiència impartint classes de Pilates a Girona.

Imparteix Cristina Mogas, NCPT® Nationally Certified Pilates Teacher nº 16303

3 fondo transparent