h1

Pilates Màquines

 

Realitzant els exercicis amb els aparells especialitzats, dissenyats per proporcionar una guia i assistència en el moviment, es treballa el mètode Pilates en sessions semi privades (per a dues persones) o individuals, personalitzat i dirigit a persones de totes les edats.

Crearem un programa d’exercicis tenint en compte les necessitats específiques de cada persona. Concertarem dia i hora segons la pròpia disponibilitat i la del centre, establint un horari regular. Les sessions tenen una durada de 55 minuts.

El mètode Pilates és un magnífic entrenament físic i mental que fusiona el dinamisme i la força muscular amb el control mental, la respiració i la relaxació. Els seus beneficis són evidents: guanyaràs elasticitat, coordinació, fortalesa, consciència corporal, concentració, equilibri, agilitat i fluïdesa de moviments. Millorant l’alineació postural i rectificant els mals hàbits posturals.

 

CLASSES PRIVADES
1 sessió: 45€
Abonament 4 sessions: 160€/mes
Abonament 10 sessions: 360€
CLASSES DUETS (2 PERSONES)
1 sessió: 35€ per persona
Abonament 4 sessions: 120€/mes per persona
Abonament 10 sessions: 270€ per persona

 

 

Les classes són dirigides per una professora certificada per la PMA® (Pilates Method Alliance) amb més de 10 anys d’experiència.

Imparteix Cristina Mogas, PMA® Certified Pilates Teacher nº 16303

 

 

 

 

 
3 fondo transparent