h1

Pilates Màquines

Realitzant els exercicis amb els aparells especialitzats, dissenyats per proporcionar una guia i assistència en el moviment, es treballa el mètode Pilates en sessions semi privades (dues persones) o individuals, personalitzat i dirigit a persones de totes les edats. Crearem un programa d’exercicis tenint en compte les necessitats específiques de cada persona.

Concertarem dia i hora segons la pròpia disponibilitat i la del centre, establint un horari regular. Les sessions tenen una durada de 55 minuts.
El mètode Pilates és una forma d’entrenament creada a Alemania per Joseph Pilates fa més de 80 anys. És un magnífic entrenament físic i mental que fusiona el dinamisme i la força muscular amb el control mental, la respiració i la relaxació. Els seus beneficis són evidents: guanyaràs elasticitat, coordinació, fortalesa, consciència corporal, concentració, equilibri, agilitat i fluïdesa de moviments. Millorant l’alineació postural i rectificant els mals hàbits posturals.

Les classes són dirigides per una professora certificada per la PMA® (Pilates Method Alliance) amb més de 10 anys d’experiència.

CLASSES PRIVADES
1 sessió: 45€
Abonament 4 sessions: 160€/mes
Abonament 10 sessions: 360€
CLASSES DUETS (2 PERSONES)
1 sessió: 35€ per persona
Abonament 4 sessions: 120€/mes per persona
Abonament 10 sessions: 270€ per persona

Imparteix Cristina Mogas, PMA® Certified Pilates Teacher nº 16303

3 fondo transparent