h1

Pilates Mat (Terra)

amb la respiració ..

Dimecres i Divendres 10 a 11h

Dimarts i Dijous 17:45 a 18:45h

Dimarts, Dimecres i Dijous 19 a 20h

Dimarts, Dimecres i Dijous 20:15 a 21:15h

Per les classes personalitzades, amb els aparells especialitzats, cal concertar hora.

Formulari inscripció online

.

El Mètode Pilates és un sistema d’entrenament físic amb una base holística on la relació entre el cos i la ment es fonamental per a participar d’una salut equilibrada. Es centra en el desenvolupament de la musculatura profunda de la zona mitja del cos, el que Joseph Pilates anomenà powerhouse (centre d’energia), per tal de mantenir l’equilibri corporal i donar major estabilitat i fermesa a la columna vertebral.

Indicat per a persones de totes les edats, la seva rutina d’exercicis pot ser realitzada de manera pràctica i segura sense necessitat d’una condició física específica, exercitant tot el cos de manera global mitjançant moviments que treballen conjuntament amb la respiració. I és a través de la respiració conscient i de la concentració, que una pot arribar a un estat de relaxació global, disminuint l’estrés i les tensions musculars. La seva pràctica regular ens ajuda a prevenir lesions en el sistema muscular i esquelètic, i pot ser utilitzada com a tècnica de rehabilitació.

Els principis tradicionals del Mètode Pilates són fonamentals en l’execució dels moviments per aconseguir el màxim de beneficis. Aquests principis són la Respiració, Concentració, Centre, Control, Precisió i Fluïdesa. Els exercicis estàn formats per moviments lents i coordinats amb la respiració, on la correcta execució dels diferents elements que componen cada exercici és més important que el nombre de repeticions o sèries. Guanyaràs en elasticitat, coordinació, fortalesa, consciència corporal, concentració, equilibri, agilitat i fluïdesa de moviments. Millorant l’alineació postural i rectificant els mals hàbits posturals. 

I a més:

  • Fomenta una bona higiene postural. 
  • Manté i millora la movilitat de les articulacions.
  • Augment de la flexibilitat.
  • Tonificació i enfortiment de la musculatura.
  • Millora la concentració.
  • Millora de la propiocepció.
  • Millora de la coordinació.
  • Prevenció i millora del dolor d’esquena.
  • Estimulació del sistema circulatori.

El mètode Pilates es pot practicar utilitzant els aparells originals, dissenyats per al propi Joseph Pilates, per a desenvolupar els exercicis (Reformer, Cadillac, Barrel, Chair, Spine Corrector…), i també sense aparells, utilitzant una màrfega per a practicar a terra (Pilates Mat).

El treball de terra utilitzant la màrfega (Pilates Mat), constitueix la base del mètode Pilates, no només des del punt de vista dels exercicis, sinó també des de la pràctica i integració dels seus principis, aplicables a la teva vida qüotidiana.

A l’Estudi practiquem el Pilates Mat en classes grupals incorporant accessoris com la pilota suïssa, la banda elàstica, el cilindrefoam roller“, el cercle màgic …

Les classes de Pilates Màquines són privades i caldrà concertar hora. De la mateixa manera, hauràs de reservar hora si desitjes assistir a classes individuals i personalitzades de Pilates Mat.

Les classes són dirigides per una professora certificada per la PMA® (Pilates Method Alliance) acreditada com a NCPT (Nationally Certified Pilates Teacher) amb més de 15 anys d’experiència.

Imparteix Cristina Mogas, NCPT® Nationally Certified Pilates Teacher nº 16303

Cristina Perfil

 

3 fondo transparent